iets moois in zicht

Bedrijven

Zakelijke bijeenkomst bij Lommerrijk

Jouw zakelijke gelegenheid aan de Bergse Plas

 

De zalen bieden de mogelijkheid voor een vergadering, cursus, training, seminar, lezing, (netwerk)borrel, diner en/of feest. Of je nu met 15 of 250 zakenrelaties langskomt, elke zaal heeft zijn eigen karakter en capaciteit. Onze verschillende ruimten zijn sfeervol en flexibel ingericht. Onze bovenverdieping bestaat uit 3 zalen (Tivoli/Kastanje en Magnoliazaal). Dankzij de mobiele wanden kunnen wij voor jou een ruimte creëren voor meer dan 100 personen. De gehele bovenetage biedt plaats aan 250 gasten.

iets moois in zicht

Meest geboekte arrangementen

Vergader arrangementen
Vanaf 42,- p.p.

Vergader arrangementen

Wij hebben 3 vergaderarrangementen samengesteld.

Expeditie Robinson
75,- p.p.

Expeditie Robinson

Wij bieden een compleet arrangement aan bestaande uit de activiteit en aansluitend een diner.

Vergaderborrel arrangement
15,- p.p.

Vergaderborrel arrangement

Sluit de vergadering af met een borrel. Wij hebben een uitgebreid borrel arrangement samengesteld.

onze zalen

 

Bergse Plaszaal

Bergse Plaszaal

De Bergse Plaszaal biedt een prachtig uitzicht over de Bergse Plas en is, afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen van 30 tot 85 personen.

Terraszaal

Terraszaal

De Terraszaal met een grootte van 140m2 ligt ook gelegen op de parterre, direct aan het water. Een geschikte zaal voor vergaderingen van 25 tot 80 personen.

Pergolazaal

Pergolazaal

De Pergolazaal met een grootte van 70m2 ligt op de begane grond met een eigen terras. Een geschikte zaal voor vergaderingen van 15 tot 40 personen.

Kastanjezaal

Kastanjezaal

De Kastanjezaal met een grootte van 30m2 bevindt zich op de eerste etage. Een geschikte zaal voor vergaderingen tot 15 personen.

Tivolizaal

Tivolizaal

De Tivolizaal met een grootte van 150m2 bevindt zich op de eerste etage met zicht over de Bergse Plas. Een geschikte zaal voor vergaderingen van 40 tot 100 personen.

Magnoliazaal

Magnoliazaal

De Magnoliazaal met een grootte van 140m2 bevindt zich op de eerste etage. Een geschikte zaal voor vergaderingen van 30 tot 70 personen.

Gehele bovenetage

Gehele bovenetage

Voor gezelschappen boven de 200 personen kan je terecht op onze gehele bovenetage. Een geschikte zaal voor gezelschappen van 200 tot 250 personen.

9 /10

Lommerrijk is de perfecte locatie voor eigenlijk alle gelegenheden. Net een personeelsfeest gehad voor 500 personen en Lommerrijk heeft alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat het een knalfeest was. Nogmaals hartelijk dank!

8 /10

Alle medewerkers van Lommerrijk, super bedankt voor jullie grote aandeel aan het slagen van ons 25-jarig jubileumfeest! Het was boven elke verwachting! Al jullie medewerkers maken inderdaad het verschil! Iedereen heeft genoten.

9 /10

Lieve allemaal, super bedankt voor de goede zorgen de afgelopen periode ondanks alle coronaregels. Echt fijn werken met jullie, waarbij wordt meegedacht in wat juist wel mogelijk is.