Oproepkracht bediening

Ben jij 18 jaar of ouder, herken jij je volledig in de hieronder omschreven merkwaarden en ben jij op zoek naar een leuke (bij-) baan voor minimaal twee dagen per week? Lees dan snel verder!

Lommerrijk is altijd op zoek naar enthousiaste bedieningsmedewerkers om het team te versterken.

Ervaring in de horeca is een grote pré, echter je uitstraling en omgangsnormen zijn doorslaggevend. Bovendien is eigen vervoer gezien de wisselende werktijden een must!

Ben jij de enthousiaste bedieningsmedewerker die wij zoeken? Stuur jouw motivatiebrief en CV met pasfoto naar: Gebbe de Vet gvet@lommerrijk.nl

ONZE MEDEWERKERS MAKEN HET VERSCHIL!

En dat verschil zit hem in kleine dingen…van een gast die wat slechter ter been is even een arm geven, tot weten wie jarig is en die persoon feliciteren aan tafel. Maar ook jouw enthousiasme en de persoonlijke wijze waarop je de gast ontvangt!

DE MERKWAARDEN STROMEN DOOR ONZE ADEREN!

Een medewerker van Lommerrijk kan zich volledig vinden in de merkwaarden van het bedrijf: Alert – Verzorgd – Enthousiast – Duidelijk – Persoonlijk
Deze waarden maken dat wij onze gasten met trots kunnen beloven dat onze medewerkers Altijd Gastvrij zijn! En deze inzet is in 2014 beloond met het winnen van de prestigieuze Internal Branding Jaarprijs!

Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan naar 010-422 00 11.