Unieke locatie in Rotterdam!

Diner

Kwaliteits catering

Wij zijn HACCP gecertificeerd

Activiteit

Activiteiten & bedrijfsuitjes

Voor binnen en buiten activiteiten ben je bij Lommerrijk op het juiste adres

Salonboot

Boottocht met onze salonboot

Reserveer onze salonboot voor een tochtje over de Bergse Plas

Trouwen

Officiële trouwlocatie

Wij zijn een officiële trouwlocatie. Hierdoor kan jouw huwelijksdag van A tot Z bij ons plaatsvinden

Al bijna 140 jaar bezoeken Rotterdammers Lommerrijk vanwege de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam.

Lommerrijk is een van de mooiste locaties van Rotterdam voor een bruiloft, verjaardagsfeest en familiedag. We vieren alle aspecten van het leven. En we zijn uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar voor onze zakelijke evenementen.

Historie

Adriana Romein start in 1880 in de achtertuin van haar man een theetuin met kinderspeelplaats. Ze noemt het Plaats Lommerrijk, vanwege de schaduwrijke omgeving onder de kastanjebomen.

Gezinnen genieten in haar tuin van het weidse uitzicht over de Bergse Plas. Ze serveert hen melk, limonade, bier en sneetjes boerenbrood met zoetemelksche kaas.

En nu bijna 140 jaar later is Lommerrijk nog steeds het knusse, gastvrije oord onder de kastanjebomen waar mensen zich thuis voelen. Net zoals Vrouw Romein in 1880 in gedachten had.

Varen met onze prachtige salonboot

Iets moois in zicht

Het toeleven naar iets is een groot onderdeel van de totale beleving. Op het moment dat je besluit het groots aan te pakken begint de voorbereiding al. Er naartoe leven wordt leuker als je voelt dat er mensen met je meedenken, voor je klaar staan en er voor zorgen dat alles soepel verloopt. Nu weet je zeker dat het onvergetelijk wordt.

 

Onze missie is om onze gasten méér te geven dan waar zij op hopen. Een oprechte glimlach, een extra attentie, meelopen naar de auto. Persoonlijke aandacht maakt alles mooier. En daarom ook trots op alle medewerkers die dit verschil maken en heel blij met de wekelijkse complimenten van gasten welke wij mogen ontvangen!

Onze medewerkers maken het verschil

Zij maken jouw verblijf aangenaam. Onze medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij en denken met je mee.

Horeca is een vak. Een vak waar onze mensen van houden, want dat heb je nodig: liefde voor je werk. Jou echt blij maken, daar worden wij vrolijk van. Daarom zetten we net dat stapje harder voor een goede service.

Ik wil het mensen naar hun zin maken

Monique en Lommerrijk zijn innig met elkaar verbonden. Op haar 21e solliciteerde ze bij Lommerrijk, met het plan om haar “tussenjaar” voor de start van haar volgende studie gezellig in een mooi horecabedrijf door te brengen. Ze is er echter nog steeds. Na uitoefening van allerlei functies binnen dit bedrijf is zij sinds 2012 directeur.

Monique heeft in 2018 de award “Rotterdamse Zakenvrouw 2018” in ontvangst mogen nemen van burgemeester Aboutaleb.