Vacature Partymanager

Maak jij het verschil?

We geloven dat iedere medewerker het verschil maakt bij Lommerrijk. En dat zit ‘m in kleine dingen, zoals de wijze waarop je een gast ontvangt tot weten welke gast jarig is. Feliciteer jij de jarige gast persoonlijk aan tafel?

Medewerkers van Lommerrijk zijn alert, verzorgd, enthousiast, duidelijk en persoonlijk. En ze hebben stuk voor stuk een hart voor horeca. Lijkt het je leuk om te werken bij Lommerrijk, wij hebben de volgende vacature open staan.

PART- & FULLTIME PARTY MANAGER:

Als een van onze 5 Partymanagers ben je dagelijks medeverantwoordelijk voor de partijen die binnen de gezellige horeca van Lommerrijk die dag plaatsvinden. In deze functie ben je uitvoerend op de werkvloer en het directe contactpersoon voor de gastheer/gastvrouw van de party. De taken als 1e medewerker bediening beheers je en je geniet om samen met collega’s de party tot een goed einde te brengen. Na afloop van de party evalueer je met je collega’s en zorg je ervoor dat de ruimte geheel klaarstaat voor de volgende dag.

Kom jij ons team versterken? De medewerkers van Lommerrijk zorgen dat het de gast aan niets ontbreekt. Samen met alle collega’s werk je dagelijks aan het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten.

Vanaf het moment dat je komt werken bij ons krijg je een buddy en we laten je pas los als je daadwerkelijk losgelaten kan worden. Jij krijgt uiteindelijk de verantwoordelijkheid om een evenement te leiden, jij stuurt de medewerkers aan en hebt contact met de contactpersoon. Natuurlijk heb je rugdekking want alles wat we doen, doen wij samen.

Wij bieden jou een mooi salaris aan die aansluit bij jouw ervaring en zijn trainingen op allerlei vlakken bij ons mogelijk. Ook gaan we 4 tot 5 keer per jaar leuke dingen doen met alle medewerkers die dat willen. Een BBQ, boottripje, skiën, bedenk het maar en wij hebben het gedaan.

Ben jij de enthousiaste partymanager die wij zoeken? Stuur jouw motivatiebrief en CV met pasfoto (zodat wij weten wie er achter dat mondkapje zit als je op gesprek komt)
naar: Gebbe de Vet  gvet@lommerrijk.nl

Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan naar 010-422 00 11.