iets moois in zicht

vrienden & familie

Borrel

Jouw gelegenheid aan de Bergse Plas

Lommerrijk is een van de mooiste evenementenlocaties van Rotterdam. Het water van de Bergse Plas weerspiegelt in de ramen en het uitzicht is sereen. Een familie of vriendengroep die wat te vieren heeft, geeft op deze locatie het feestje extra sfeer.

Dat komt niet alleen door het uitzicht. Ook binnen ziet Lommerrijk er zeer sfeervol uit. Elke ruimte heeft een andere uitstraling en het interieur is in 2019 en 2021 geheel gerestyled.

Bovendien is Lommerrijk goed bereikbaar. De beschikbare parkeerplaatsen op ons terrein zijn gratis en de tram en treinstation liggen op loopafstand

iets moois in zicht

meest geboekte arrangementen

Brunch
45,- p.p.

Brunch

Een heerlijk uitgebreid arrangement bestaande uit dranken, koude en warme gerechten en een dessert.

Dranken en happen
20,- p.p.

Dranken en happen

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een borrel of receptie? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

onze zalen

Bergse Plaszaal

Bergse Plaszaal

De Bergse Plaszaal biedt een prachtig uitzicht over de Bergse Plas en is, afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen van 30 tot 85 personen.

Gehele bovenetage

Gehele bovenetage

Voor gezelschappen boven de 200 personen kan je terecht op onze gehele bovenetage. Een geschikte zaal voor gezelschappen van 200 tot 250 personen.

Magnoliazaal

Magnoliazaal

De Magnoliazaal met een grootte van 140m2 bevind zich op de eerste etage. Een geschikte zaal voor diner en/of feestavond van 40 tot 90 personen.

Pergolazaal

Pergolazaal

De Pergolazaal is een ideale ruimte voor intieme gezelschappen van 20 tot 50 personen.

Serrezaal

Serrezaal

De Serrezaal biedt een prachtig uitzicht over de Bergse Plas en is, afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen van 20 tot 50 personen.

Terraszaal

Terraszaal

De Terraszaal met een grootte van 140m2 bevind zich op de begane grond met een eigen terras. Een geschikte zaal voor diner en/of feestavond van 40 tot 96 personen.

Tivolizaal

Tivolizaal

De Tivolizaal met een grootte van 150m2 bevind zich op de eerste etage met zicht over de Bergse Plas. Een geschikte zaal voor diner en/of feestavond van 40 tot 100 personen.

9 /10

Gisteren 60 jarig huwelijk van mijn ouders hier gevierd met een brunch. Alles was heel goed geregeld, de gasten en wij hebben genoten. De bediening was attent en vriendelijk en het mail/telefooncontact vooraf was professioneel en meedenkend. Bij een volgend feest gaan wij graag weer naar Lommerrijk.

9 /10

De party was een geweldig succes, zowel voor ons alswel voor alle genodigden. Om enkele punten te noemen:
De ambiance van de zaalruimte, professionele collega’s in de bediening, de smakelijke en vakkundige gerechten van de keukenbrigade.

Het was voor ons een fantastische ervaring en jullie mogen trots zijn om in zo’n prachtige locatie met elkaar te werken, dat geeft volgens ons voldoening en plezier ….. daar draait het toch om? Jullie bedrijf is een voorbeeld voor de Nederlandse Horeca!!!

10 /10

Afgelopen weekend ben ik met mijn kinderen bij u geweest. En wil u ten eerste hartelijk bedanken voor de fijne tijd. Het was ons een waar genoegen bij u te zijn geweest. Echt alles was geweldig. Daarom wil ik uw hele team graag de complimenten geven voor alles! Tot de volgende keer!